jan
26
1. oldal

A legromantikusabb Valentin napi dekoráció ötletek

megtekintve:

3399 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 

Ha Te is azok közé tartozol, akik előszeretettel ünneplik a Valentin napot, akkor az alábbi 8 Valentin napi dekoráció ötlet a segítségedre lehet, hogy romantikus hangulatúvá varázsold a lakást. Nem is kell feltétlenül a Valentin nap ahhoz, hogy kimutasd az érzelmeidet – akár egy egyszerű hétköznap meglepheted a párod egy kis aprósággal, vagy romantikus gesztussal.

Ma már az sem feltétlenül szabály, hogy a férfinak kell csak meglepnie a nőt – a férfiak amúgy sem dúskálnak a romantikus ötletekben – így hát miért ne lephetnéd meg Te Őt Valentin napon…?! Cikkünkben most 8 romantikus Valentin napi dekoráció ötletet hoztunk:

#1 Valentin napi dekoráció az asztalon

Valentin napi dekoráció

Tipikus tökéletes Valentin napi meglepetés (és kikapcsolódás) lehet egy otthon, kettesben eltöltött romantikus este. Az ilyen este természetesen egy finom vacsorával kezdődik – Valentin napon persze azért érdemes kicsit felturbózni az asztalt – egy-egy szívecskés kiegészítővel, szalvétával – és persze gyertyával! A gyertya mellett ma már LED-es égősort is könnyedén beszerezhetsz Valentin napi kivitelben, ami szintén szuper hangulatot ad. Egy kedves kártyával vagy képeslappal pedig kifejezheted a szerelmedet a kedvesed iránt. Lehet utálni a Valentin napot ezek után? 🙂

#2 Valentin napi girlandok

Valentin napi dekoráció

Ha meg volt a vacsora, jöhet egy kis beszélgetés vagy film nézés a nappaliban. Nem kell extra dekoráción gondolkodnod, pár girland is szuper fel tudja dobni a nappalit. A képeken látható girlandokat könnyedén elkészítheted – csupán színes papírra, ollóra és tűzőgépre van szükséged! Ha viszont van otthon egy pakli, fölösleges kártyád, válogasd ki a “szívecskés mintákat” és fűzz abból girlandot – hidd el, annyira fog tetszeni, hogy le sem akarod majd venni ezt a dekorációt!

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin