Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
nov
15
1. oldal

Unikornis sminkecset szettért őrül meg az internet

megtekintve:

1742 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Napjainkban már számos dologért rajonganak az emberek: ott van például Grumpy Cat, Nyan Cat – vagy éppen az unikornisok.

„Egyszarvú (lat. Unicornis, gör. monocerosz), ló alakú mesés állat, vörös lófeje, fehér lóteste, őzlába és oroszlánfarka van, homloka közepén egyenes hegyes szarvval, mely hatalmas fegyveréül szolgál. – írja a Wikipédia.
Azonban ma már nem így, hanem egy gyönyörű, fehér ló testtel, szivárványszínű farokkal és sörénnyel, valamint szarvval képzeljük el az unikornisokat.

Ezeknek a mesebeli lényeknek is már külön rajongótábora van – olyannyira, hogy még a szépségiparba is betörtek. Az Unicorn Lashes unikornisok ihlette szempillákkal nyűgözi le vásárlóit. Termékeik egyébként is kelendőek, de amikor a Tarte Cosmetics céggel összefogtak és piacra dobták az Unikornis sminkecset szettet, azzal felrobbantották az internetet.

a

b

Még csak előrendelni lehet a 2017 elején megjelenő szettet, de a készlet máris elfogyott!

És ez a garnitúra még nem minden! Lapozz és nézd meg, milyen lesz az újabb kollekció!

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin