dec
07
1. oldal

Hasznosabb a tojástartó, mint gondolnád! 7 tipp, amire felhasználhatod

megtekintve:

3506 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Tojástartó biztosan mindenkinek van otthon – de ahelyett, hogy kidobnád vagy eltüzelnéd, inkább hasznosítsd újra! Összeállításunkban most 7 zseniális tippet mutatunk, amire még felhasználhatod a tojástartót a háztartásban:

tojástartó felhasználása

1. Karácsonyfadíszek tárolása

Nem szeretnéd összetörni a karácsonyfadíszeket? A vásárlást követően sokan kidobják a dobozokat, hiszen ugyanolyan formában már úgy sem lehet visszapakolni bele semmit. A törékeny díszeknek viszont nem árt egy strapabíró tároló – ez lehet a tojástartó is, ha kisebb gömbökről van szó.

2. Laptop tartó

Tudtad, hogy ha csak simán az ágyra rakod a laptopod, előbb-utóbb gyengülni fog a teljesítménye? A ventilátor ugyanis telemegy porral az ágytakaróról. Hogy ezt a problémát elkerüld, tegyél a laptop alá egy tojástartót – így könnyebben szellőzik a gép.

3. Festő paletta

Ha nem szeretnéd, hogy a gyerkőcök mindenfelé szétfolyassák a festéket, használj tojástartót! A kis rekeszeket megtöltheted a különböző színekkel, így nem fog szétfolyni egyik sem.

4. Madáretető

Fedett helyen a papír tojástartóból készített madáretető is megállja a helyét! Mivel több a rekesz, egyszerre több madárka is tud lakmározni.

Lapozz tovább, van még! 🙂

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin