Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
feb
07
1. oldal

A kedvenc táskád többet elárul rólad, mint gondolnád!

megtekintve:

2006 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A divat és személyiségünk sokkal jobban összefügg, mint gondolnád! Kathlyn Hendricks pszichológus elmélete szerint a kedvenc táskánk és ahogyan viseljük, nagyban összefügg a személyiségünkkel. Cikkünkben most ezeket a példákat mutatjuk be – ez jól jön, ha kicsit jobban meg szeretnéd ismerni magad. De akkor is érdemes végig olvasni a cikket, ha esetleg a barátnőd vagy kolléganőd személyiségét szeretnéd jobban megismerni.

 

Ezt árulja el a táska a személyiségedről:

 

#1 Válladon viseled, kéz magasságban, közel magadhoz

táska és személyiség

Pinterest

Ha így viseled a táskád, az azt jelenti, hogy független személyiség vagy, akinek szüksége van szabadságra és mozgástérre. A prioritás nálad: maximálisan minden helyzetben.

 

#2 A válladon viseled, de sokkal lazábban

táska és személyiség

Pinterest

Nagyon gyakorlatias vagy és kedveled a praktikus dolgokat. Mindent bevetsz, hogy elérd a céljaid – ami általában sikerül is.

 

#3 Keresztbe rakva hordod a táskád, előre húzva

táska és személyiség

Pinterest

Ha általában így hordod a táskád, az arra utal, hogy óvatos személyiség vagy, aki néha túl szűkszavú és félénk. Ha pedig még a testtartásod is kicsit begörnyeszted, az pedig defenzív tulajdonságokra utal.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin