Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
19
1. oldal

12 praktikus tárolási ötlet az egész lakásba

megtekintve:

9597 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

A rendszerezés és főként a rend megtartása a legtöbb háztartásban gondot jelent. Ma már szerencsére az internetnek köszönhetően rengeteg tárolási ötlet közül válogathatunk – de melyik az, amelyik beválik? A sok hasznos ötlet mellett azért akad jó pár gagyi megoldás is, így sokszor nem is olyan egyszerű kiválasztani a legjobb praktikákat. Cikkünkben most bevált praktikákat gyűjtöttünk össze:

 

Lapozd végig galériánkat a legjobb tárolási ötletekért:

 

#1 Régi CD tartó a fedőknek

A műanyag dobozokat és fedőiket elég nehéz rendszerezetten tárolni. Ha rárakod a tetejüket, sok helyet foglalnak. Ha leveszed és egymásba rakod a dobozokat, mi legyen a fedőkkel? Ha akad még otthon régi CD tartó, most hasznát veheted: ugyanis remekül felhasználhatod a fedelek rendszerezett tárolására is!

tárolási ötletek

#2 Bortartóból – tolltartó

Kaptál egy szuper bortartó állványt, de nem igazán tudod kihasználni? Nem csak a borosüvegeket állíthatod bele, hanem egyszerű poharakat is. És hogy mit tárolj a poharakban? Tárolhatsz például tollakat, ceruzákat, zsírkrétákat – szín szerint!

tárolási ötletek

#3 Tárolási ötlet a kreatív alapanyagoknak

Ha szereted a kreatív dolgokat, akkor biztosan van egy dobozod, tele szalagokkal – amik félig meddig le vannak tekeredve és össze vannak gabalyodva. Tárold ezeket a szalagokat a papírtörlő tartóján – így garantáltan rend marad!

tárolási ötletek

#4 Sapkák rendszerezése

Ha a családotokban nagyobb a fiúk aránya, akkor minden bizonnyal több baseball-sapka is hever szanaszét a házban. Hogy ezt elkerüld, tedd őket vállfára!

tárolási ötletek

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin