Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
ápr
06
1. oldal

Takarítás és rendszerezés – 8 tipp az utolsó simításokhoz

megtekintve:

1126 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Néha akármennyire is igyekszünk, megcsúszhatunk a takarítással. Akár a tavaszi nagytakarításról, akár a vendégek érkezése előtti kisebb takarításról van szó, az alábbi praktikáink nagy segítségedre lehetnek az utolsó simításokhoz. A takarítás mellett a rendszerezés is nagyon fontos, hogy tökéletes legyen az összhatás:

 

Takarítás és rendszerezés – 8 tipp

#1 Takarítás tiszta eszközökkel

Az első és legfontosabb, hogy mindig tiszta eszközökkel kezdj takarítani? A poros törlőrongy ugyanis csak szétmaszatolja a koszt. Dobj be mindent a mosógépbe: törlőrongyokat, szivacsot, felmosót stb. Ha minden tiszta, kezdődhet a takarítás!

#2 Mennyezeti ventilátor

takarítás

Pinterest

Van mennyezeti ventilátorod? Akkor biztosan tudod, hogy a takarítása egy rémálom. Ha nem szeretnéd, hogy minden még piszkosabb legyen, próbáld ki az alábbi praktikát: egy régebbi párnahuzatot vizezz be, és ezt húzd a ventilátor lapátjaira. Így a por nem a földre, hanem a párnahuzatba hullik. A párnahuzatot pedig aztán ki lehet mosni 🙂

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin