Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
feb
14
1. oldal

Szupernőies és modern, bubi frizurák hódítanak idén

megtekintve:

51856 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A bubi frizurák sok évvel ezelőtt élték fénykorukat – sokaknak még most is az előnytelen, “gombafej” stílusú frizurák jutnak eszükbe, pedig ez már régen téves feltételezés. A bubi frizurák ugyanis idén is hódítanak – méghozzá nem is akármilyen kivitelben!

A legvagányabb felnyírt női frizurákról nem rég készítettünk egy összeállítást – és mivel nagy sikert aratott, úgy gondoltuk, olvasóinknak tetszene a modern és vagány bubi frizura is. Összeállításunk nagyon sokszínű: a göndörtől az egyenesig; a szőkétől a kékes árnyalatú fazonig sokféle változatot hoztunk.

Ha tehát ilyen frizurában gondolkodsz, érdemes végiglapozni galériánkat a legmodernebb bubi frizurák összeállításért:

 

#1 A legegyszerűbb módja a nőies, mégis vagány megjelenésnek a laza fürtök, kicsit kócos beütéssel – és persze bubi kivitelben

bubi frizurák

Pinterest

 

#2 Ez a csodaszép, kéttónusú frizura abszolút feltűnő. Kifejezetten ajánlott vékony szálú hajúaknak is, hiszen a réteges hajvágással dúsabb hatás érhető el.

bubi frizurák

Pinterest

 

#3 Bubi frizurák terén idén kifejezetten divatos a hátul rövidebb, elől pedig hosszabb fazon. Egyenes és hullamás hajból is rendkívül jól mutat!

bubi frizurák

Pinterest

 

#4 Ha fested a hajad, érdemes kipróbálni többféle színt egyszerre: az alábbi képen látszik, milyen jól mutat a melír, modern kivitelben!

bubi frizurák

Pinterest

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin