feb
07
1. oldal

Szemöldökszedés cérnával – 5 perces praktika a tökéletes ívű szemöldökért

megtekintve:

4147 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Hiába a sok-sok smink, ha nem tökéletes a szemöldököd – a szemöldökszedés nem egy kellemes folyamat. A gyantázást a legtöbben kerülik, ugyanis elég nagy fájdalommal jár – tény, hogy utána sokáig nem bukkannak elő az új szálak. Ráadásul a bolti gyanták nem mindig vállnak be, egyébként pedig kozmetikushoz kellene járkálni havonta, aki megformázza a tökéletes ívű szemöldököt.

A másik lehetőség a szemöldökszedés – a legtöbben ezt a technikát választják, hiszen ha szálanként haladunk, kevésbé fájdalmas a folyamat. Ezzel viszont az a gond, hogy sokáig kínozzuk magunkat. A kozmetikus bár gyorsan végez, mégis nagyon fájdalmas lehet. Ha magunknak csináljuk, haladhatunk a saját tempónkban.

Ezek mellett azonban létezik még egy technika, ami ötvözi a kettő előnyeit: gyors, mint a gyantázás és kevésbé fájdalmas, mint a csipesszel történő szemöldökszedés. Ez pedig nem más, mint a cérnás technika.

szemöldökszedés cérnával

Egy teljesen új technika: szemöldökszedés cérnával

A cérnás technika hazánkban még kevésbé elterjedt forma – külföldön azonban (főleg Amerikában) már egyre inkább elterjedt technika a szépségszalonokban és otthonokban is.

Ez a szemöldökszedési forma azonban nem új keletű dolog: Közép-Ázsiában és Indiában ugyanis már évezredek óta használják ezt a módszert. Az ott élők dús szemöldöke így könnyedén vékonyabbá és ívesebbé varázsolható.

 

Kíváncsi vagy erre a technikára? Akkor lapozz, a következő oldalon találod a részletes leírást!

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin