Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
31
1. oldal

Légy Te a bulikirálynő – sötétben világító körmökkel!

megtekintve:

5030 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A sötétben világító körmök 2009-ben élték fénykorukat – persze így visszatekintve, akkor még korántsem voltak olyan trendik, mint mostanság. Napjainkban ismét kezd divatba jönni a világító köröm, főleg azok körében, akik igazi bulikirálynőként szeretnének tündökölni a legnagyobb partikon.

 

Ha Te is szeretnél csillogni a legütősebb bulikon, akkor mutatunk pár foszforeszkáló köröm mintát, amivel garantáltan lenyűgözheted a körülötted táncolókat – miután kialudtak a fények, garantáltan minden szem rád fog szegeződni!

 

Íme, a legmodernebb, sötétben világító körmök:

 

#1 A legegyszerűbb és legmodernebb változat

sötétben világító körmök

A legkedveltebb változatok idén a “színátmenetes” körmök – azon belül is az a típus, ami természetes napfénynél egyszerű körömnek tűnik – a sötétben viszont foszforeszkálni kezd. A világító körmöknek többféle típusa van. A világító zselé fény hatására feltöltődik és így világít a sötétben. Visszafogott, mégis dögös viselet – nappal ugyanis egy átlagos körömnek néz ki, éjszaka viszont egy sokkal vadabb személyiséget csinál a viselőjéből! 😉

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin