Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
ápr
20
1. oldal

Jellegzetes és buja sminkek – a csillagjegyek szerint

megtekintve:

25175 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Setareh Hosseini, sminkes Instagram guru legújabb projektjében egyesíti a szépséget és az asztrológiát. Csillagjegyek szerint készítette el a különleges sminkeket, amelyek úgy tűnnek, hogy már-már másik világból valók.

Setareh Hosseini már több, mint 90 ezer követővel rendelkezik Instagramon – így Zodiac elnevezésű projektje is egyből hatalmas sikert aratott. 

 

Az állatövi jegyek tizenkét részre (csillagjegyre) osztják az ekliptikát, azaz azt az utat, amin a Nap a Földről nézve végighalad egy év alatt. Az ókori Babilonból származik; ez az első ismert égi koordináta-rendszer. Ma az asztrológiában használják.

A nyugati és az indiai (védikus) asztrológia ugyanazokat a jegyeket ismeri; a fő eltérés, hogy a nyugati a tropikus, míg a védikus a sziderikus (sziderális) asztrológiát használja. A tavaszpont precessziója következtében a csillagképek helyzete változik az égen, és a tropikus asztrológia állatövi jegyei már nem felelnek meg az égen található csillagképeknek, míg a sziderikus asztrológiában igen.

A kínai asztrológiában nemcsak a hónapokhoz, hanem az egyes évekhez is hozzárendelik az állatövi jegyeket; itt más nevük van. – Wikipedia

 

Sminkek csillagjegyek szerint:

#1 Nyilas

Sminkek csillagjegyek szerint

Instagram

#2 Bika

Sminkek csillagjegyek szerint

Instagram

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin