Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
nov
15
3. oldal

Kreatív helykihasználás: Aprócska ruhásszekrény és gardrób ötletek

megtekintve:

665 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Egy variálható polcrendszer könnyedén használható nyitott szekrényként – ehhez is csak egy szabad falfelületre van szükséged.

variálható polcrendszer

Használd ki maximálisan a helyet a szekrényedben – fókuszálj a tárolás módjára, és használj akasztós rendszerezőket. Cipőtorony, akasztós polc és egy külön rendszerező az ékszereknek.

fókuszálj a tárolás módjára, és használj akasztós rendszerezőket

Ennek a szekrénynek a tulajdonosa a meglévő ruhásszekrényét egészítette ki falra rögzített polcrendszerrel. Az összes anyagszükséglet ára kevesebb, mint a komplett jobb oldali szekrény ára. Jól néz ki, nemde?

falra rögzített polcrendszer

Csak azért, mert nincs ruhásszekrényed – vagy kis méretű – nem jelenti azt, hogy nem tárolhatod a ruháidat rendszerezve és stílusosan. Koncentrálj arra, hogy rendet teremts a káoszban. Használhatod a szekrényed faldekorációként vagy akár térelválasztóként is. Engedd szabadjára a fantáziád – egy próbát mindenképp megér!

 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin