Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
nov
15
1. oldal

Kreatív helykihasználás: Aprócska ruhásszekrény és gardrób ötletek

megtekintve:

718 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Túl kicsi a ruhásszekrényed? Lehet, hogy nincs is rá szükséged. Olyan nagyszerű megoldásokat hoztunk, melyeket felhasználhatsz ahhoz, hogy maximalizáld a helyet kis szekrényedben, vagy akár te magad hozz létre egy erre a célra kijelölt részt.

Kis méretű ruhásszekrény elrendezése

Kis méretű ruhásszekrény elrendezése

A polcok, kosarak és akasztók (horgok) maximalizálják a helykihasználást, így minden darabot rendszerezve tárolhatsz.

Amikor apró szekrényekből kell kihozni a legtöbbet, a szervezés elengedhetetlen a hatékony tároláshoz. Válogasd ki azokat a ruhákat, melyeket tényleg szoktál viselni. Ha kevés a hely, használd a kreativitásod. Évente kétszer érdemes átnézned a teljes ruhatáradat és szelektálni a megunt darabokat. A téli szezon alatt, például érdemes csak a melegebb ruhákat a szekrényedben tartani – majd, ha kitavaszodott lecserélni ezeket a lengébb darabokra.

A szezonhoz nem illő darabokat dobozokban, vagy vákuum zacskókban akár bőröndben is tárolhatod az ágyad alatt. Amire úgy érzed egyáltalán nincs szükséged adományozd el, vagy értékesítsd őket aukciós oldalakon.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin