Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
okt
10
1. oldal

Rövid frizurák – 20 nagyon dögös és nagyon nőies tipp

megtekintve:

44687 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A rövid frizurák örök vita tárgyát képezik a nők és a férfiak körében egyaránt. Míg egyesek szerint abszolút nőietlen ez a frizura, mások kifejezetten azért tartják nőiesnek, mert egyedi és nagyban eltér a klasszikus hosszú női hajtól. 

Természetesen mindenki a saját ízlése szerint növeszti vagy vágatja le a haját. Aki azonban a rövid fazon mellett döntött – vagy szeretne dönteni, annak készítettük egy szuper kis összeállítást, hogy milyen trendi fazonok közül válogathat. Érdemes végiglapozni galériánkat!

Láttad már a legfrissebb divat trendeket?

A 2019-es frizura trendeket ide kattintva, az egyedülálló menyasszonyi ruha gyűjteményt ide kattintva és a nyár legfrissebb műköröm mintáit ide kattintva nézheted meg. 

Rövid frizurák – 20 dögös és nőies tipp

#1 Nézzünk először néhány “hosszabb” fazont. Az oldalt elválasztott, éppen hogy állig érő frizura már rövidnek számít, de itt egy nem teljesen egyenes haj esetében például még sokat kell dolgozni a frizura beállításán. Minden esetre nagyon előnyös választás vékony és egyenes szálú hajhoz.

rövid frizurák

#2

rövid frizurák

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin