okt
14
1. oldal

10 könnyen elkészíthető raklap bútor

megtekintve:

12570 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Szeretnél egyedi, ugyanakkor mutatós bútort a lakásodba – és mindezt, nem túl drágán? Akkor a megoldás számodra a raklap bútor lesz! Az ötlet nem új keletű dolog, ám annál népszerűbb – nem is csoda, hiszen minden darab egyedi és a saját igényeink szerinti lehet.

 

A raklap bútorok elkészítése nem egyszerű dolog – ám mi most összegyűjtöttünk 10 olyan raklap bútor ötletet, amit bárki könnyedén elkészíthet otthon. Íme, a legjobb ötletek:

1. Kerti ülőgarnitúra raklapból

Kerti raklap bútor
Ehhez a bútorhoz csupán raklapra, fúróra, egy kis festékre – és sok-sok párnára lesz szükséged!

 

2. Dohányzóasztal raklapból

Dohányzóasztal raklapból
Ha igazán fel szeretnéd dobni a nappalid, akkor készíts dohányzóasztalt raklapból – hiszen ez a nappali központja. A dohányzóasztal lehet nagyon egyszerű: 2-3 egymásra helyezett raklap – de könnyedén elkészítheted a profibb változatot is, amihez 4 kerékre és egy üveglapra lesz csak szükséged.

 

3. Konzolasztal raklapból

Konzolasztal raklapból
A konzolasztal szuper kiegészítő lehet akár kint, akár bent. Ha kinti bútorról van szó, szuperül mutat a tetején a betonlap – bent pedig ugyanez elkészíthető fa- vagy akár üveglappal is.

 

4. Virágtartó raklapból

Virágtartó raklapból
Nem tudod hová tenni a rengeteg virágot? Egy raklap megoldást jelenthet erre a problémára is – a raklap falra erősített virágcserepek ugyanis nemcsak rendkívül jól mutatnak, hanem helytakarékosak is!

 

5. Kerti eszköz tároló raklapból

Kerti tároló raklapból
A garázsban vagy a kertben sok háztartásban gondot okoz a kerti eszközök – mint a seprű, lapát, gereblye stb. rendben tartása. Egy raklap azonban ezt a problémát is orvosolni tudja!

 

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin