nov
27
1. oldal

10 igazán csajos, piros köröm minta

megtekintve:

78483 alkalommal
tippeknoknek.hu

A piros a vér és a tűz színe, de párosítják a veszéllyel, a szerelemmel, és a háborúval is. A piros egy olyan szín, amely képes a vérnyomás emelésére, növeli a légzésszámot, és felgyorsítja a belső folyamatokat. Kiemeli a képeket, a szövegeket, és képes az embert a gyors döntésre sarkallni.

 

A piros szín a reklámokban valamilyen erotikus tartalomra utal, gondoljunk csak a piros ajkakra, a piros körmökre, vagy éppen a piroslámpás házra. Használják a veszélyforrások jelzéséhez, pl.: a közlekedési lámpákon. A piros világos árnyalatai az élvezetet, a szenvedélyt, a szerelmet jelképezik, a sötétebb árnyalatok a dühöt, az erőt, a bátorságot, a vágyódást, vagy a rosszakarást jelentik.

Forrás: lelkititkaink.hu

 

Cikkünkben most igazán csajos – és már kicsit karácsonyi mintás piros körmöket is összegyűjtöttünk, hogy hangolódjunk az ünnepekre. A piros szín jellegzetes karácsonyi árnyalat – a klasszikus karácsonyfákon szinte alap szín, de a legtöbb lakásban a december beköszönttével becsembeszi magát ez a szín.

Jól mutat bármilyen formátumban: akár matt hatású, akár mandula formáról van szó. De a csillogós, glitteres árnyalatokról se feledkezzünk meg! Lapozd végig galériánkat a legszebb piros köröm mintákért:

Piros köröm minták:

 

piros köröm minták

 

piros köröm minták

 

piros köröm minták

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin