Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
24
1. oldal

Hozd ki belőle a legtöbbet: a legjobb panel konyha ötletek

megtekintve:

21170 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Panel konyha ötletek sajnos nem túl nagy számmal találhatók az interneten – sem a lakberendezési áruházakban. Bár sok cég hirdeti úgy magát, hogy “kis konyhákban is kényelmesen”, a legtöbb ilyen konyha azonban mégis nagyobb, mint a hazai többség.

Cikkünkben most kifejezetten panel lakásokban lévő konyhákba gyűjtöttünk ötleteket – hiszen a kis lakásokra az extra kicsi konyha a jellemző. Nem kell aggódni viszont, ugyanis a kis konyhából is ki lehet hozni a legtöbbet – a legjobb ötletekkel.

Összeállításunkban nem csak szuper ötleteket mutatunk, hanem komplett panel konyhákat is – inspirációként, ha esetleg egy nagyobb, egész helyiséget átölelő felújítást tervezel!

A legjobb panel konyha ötletek:

Panel konyha ötletek – elrendezés & berendezés

#1 Panel konyhában az első és legfontosabb szabály, hogy minden talpalatnyi (vagy éppen plafonig érő) helyet ki kell használni! Az alábbi képen remekül látszik, hogy milyen jól kihasználták a sarok részeket:

panel konyha ötletek

#2 Nem csak a polcok, hanem az akasztós megoldás is rendkívül helytakarékos. Nem csak a bögréket akaszthatod fel, hanem például a fakanalakat, fedőket vagy konyharuhákat is.

panel konyha ötletek

#3 Lehajtható és kihajtható: a kis lehajtható étkező asztallal rengeteg helyet spórolhatsz – ugyanis ha nincs szükség rá, egyszerűen csak felhajtod. Az összecsukható székek is szintén remek panel konyha kiegészítők lehetnek – hiszen főzés közben úgysem ül senki! 😉

panel konyha ötletek

#4 A le- és felhajtható bútorok mellett a kihúzható kiegészítők is rendkívül praktikusak, ha extra helyre van szükséged, de alapvetően kicsi a konyha.

panel konyha ötletek

#5 A legjobb panel konyha ötlet: panel lakásokban a mosógép elhelyezése is gondot szokott jelenteni. Sok helyen beépítik – de azt hiszem, ennél a beépítésnél zseniálisabbat még nem láttam:

panel konyha ötletek

#6 A guruló kis asztalka szintén nagyon praktikus egy kicsi konyhában. Persze kell, hogy legyen egy alapvető helye, de sokat segíthet, ha lehet mozgatni!

panel konyha ötletek

#7 A sarkok praktikus kihasználása is rendkívül fontos: ha most tervezed a konyhabútorod, az alábbi megoldáson érdemes elgondolkodni:

panel konyha ötletek

Komplett panel konyha ötleteket a következő oldalon találsz:

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin