Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Sze
07
1. oldal

30 cuki őszi köröm minta, melyet mindenképp ki kell próbálnod idén!

megtekintve:

79335 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Az őszi napforduló a mérleg havának igazán jeles képviselője, a hónap névadója Szent Mihály, neve napja 29-én van. Szent Mihály főangyal a “Mennyei seregek” vezére a zsidó nemzet őrangyala volt. Szent Mihály napja az őszi napéjegyenlőség idejére esik, ott áll a sötét tél kapujában. Régen ezen az éjszakán ünnepet ültek, méghozzá a Földanyáét, az aratást és az utána következő pihenést helyezve előtérbe.  Ez a beérett termés, a betakarítás ünnepe.

Az ősz tiszteletére tehát összegyűjtöttük cikkünkben az idén – 2018-ban legdivatosabb köröm mintákat, amelyekkel egy kis melegséget csempészhettek a már-már hideg őszi hétköznapokba. A jellegzetes, narancsos-barnás árnyalatok mellett idén a bordó különböző változatai, valamint a rózsaszínes árnyalatok is hódítanak.

Az összes minta egyedi és nagyon, de nagyon cuki – éppen ezért érdemes végig lapozni galériánkat! Válogass Te is kedvedre a legszebb őszi köröm minták közül!

Őszi köröm minták 2018 – 30 tipp

őszi köröm minták

őszi köröm minták

őszi köröm minták

őszi köröm minták

őszi köröm minták

őszi köröm minták

őszi köröm minták

őszi köröm minták

őszi köröm minták

őszi köröm minták

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin