Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Júl
11
1. oldal

A kevesebb, néha több – minimál stílusú menyasszonyi ruhák

megtekintve:

7119 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A kislányok és nők többsége általában habos-babos, csipkés, uszályos, strasszokkal díszített menyasszonyi ruhát képzel el magának a nagy napra. Velük ellentétben azonban vannak olyanok is, akiknek meggyűlik a bajuk a menyasszonyi ruhaszalonok kínálatával. Hogy miért? Mert az abroncson túl is vannak ruhák – igaz, sokkal kevesebb, így nehéz rátalálni a tökéletes darabra.

 

Napjainkban egyre inkább terjed a minimál stílus a menyasszonyok között – főleg azok részesítik előnyben ezt a stílust, akik nem szeretik a hercegnős ruhákat, nem szeretnének abroncsot se túlzott csipke vagy strassz díszítést sem.

Ha Te is azok közé tartozol, akik egy egyszerű fehér ruhában szeretnének az oltár elé vonulni, akkor cikkünkben találsz pár szuper ötletet, hogy milyen fazonok közül válogathatsz:

 

Minimál stílusú menyasszonyi ruhák – 10 tipp

 

Ne maradj le a legújabb tippekről! Kövess minket a Facebookon:
 

#1 Egyszerű, hosszú ujjú fehér ruha

Nyáron talán nem a legszerencsésebb a hosszú ujj, mindenesetre nagyon elegáns és kifinomult ez az egyszerűség.

minimál menyasszonyi ruhák

Pinterest

#2 Egyszerű ruha, különleges megoldással

Az egyszerű, fehér anyagból készült ruhát is lehet variálni – az alábbi fazon például magában nagyon különleges, nem is hiányzik róla semm más. A merész hátkivágás pedig még különlegesebbé teszi a ruhát.

minimál menyasszonyi ruhák

Pinterest

#3 Geometriai minták

A minimál stílus és a geometriai minták, formák kéz a kézben járnak. A szimmetria és asszimmetria is nagy szerepet játszik ebben a stílusban. Az alábbi minimál ruha teljesen szimmetrikus. A vonalai élesek és letisztultak, ez teszi olyan egyedivé.

minimál menyasszonyi ruhák

Pinterest

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin