okt
14
1. oldal

Mi legyen a kinőtt babaággyal? 10 szuper ötlet!

megtekintve:

1479 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Kinőtte a pici a babaágyat és valószínűleg már nem is fog kelleni? A többség általában ilyenkor készít pár fotót és felteszi egy eladó bútorokat hirdető oldalra. Nyereség nincs, viszont mínuszba se kerültünk. Ennél azonban sokkal jobb megoldás, ha készítünk belőle valamilyen másik bútort. Nem csak a gyerekszobába illő darabot lehet készíteni egy babaágyból – cikkünkben 10 szuper ötletet gyűjtöttünk össze, hogy mit lehet készíteni a kinőtt babaágyból:

1. Babaágyból pad

Babaágyból pad
Egy pad remek éke lehet a folyosónak vagy előtérnek. És nem csak mutatós, hanem praktikus is, főleg ha gyerek/gyerekek is vannak a családban. Egy kis festékkel elegáns bútorrá alakítható a régi babaágy, hogy új színekben tündököljön a folyosón.

2. Babaágyból íróasztal

Babaágyból íróasztal
Új íróasztalt szeretnél? Amin van elég hely a cuccaidnak? A babaágyat egy üveglap segítségével átalakíthatod íróasztallá – nem túl nagy, de pont elegendő méretű a dolgozószobába!

3. Magazin tároló

Babaágyból újságtartó
A babaágyban lévő rácsot felhasználhatod magazin – de akár törölközőtartónak is. Praktikus és rendkívül mutatós is!

4. Babaágyból fogas

Babaágyból fogas
Egy dekoratív fejtámlás babaágyat átalakíthatsz fogassá: Csak le kell venned a fejtámla részét, felfúrni rá pár akasztót és egy kisebb tükröt – és máris készen van az egyedi fogasunk!

5. Babaágyból pad a teraszraBabaágyból pad

Nyáron is jól esik kint ücsörögni a teraszon – de még ősszel is jól esne. Egy vastag szivaccsal és párnákkal körülbélelt padon nem kell aggódni a felfázás miatt! Egy pokróc és egy csésze forró tea és észre sem vesszük a hűvös időjárást.

Lapozz a további ötletekért! –>

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin