nov
13
1. oldal

Meghan Markle 17 kedvenc kajaötlete

megtekintve:

303 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Egészséges – és nem annyira egészséges irányok egyaránt… Hétköznapokon igyekszik vegán diétát tartani, de a hét végén megenged magának egy kis rugalmasságot.

Hétköznapokon igyekszik vegán diétát tartani

Briliáns elmék sorozat forgatásakor Meghan szokásos reggelije egy zabkészítmény volt banánkarikákkal és agavé-sziruppal. Egy bögre forró citromos vizet ivott hozzá.

A Briliáns elmék sorozat forgatásakor Meghan szokásos reggelije egy zabkészítmény volt banánkarikákkal és agavé-sziruppal. Egy bögre forró citromos vizet ivott hozzá.

A vörösbor és a sült krumpli a kedvencei. Imádja az olasz Tignanello vörösbort (jegyezzük meg ezt a nevet, később még fontos lesz!), de szereti az argentin Malbecs-et, a francia Cabernet-et, és az oregoni Pinot Noirt is.

Éppen csirkét sütött, amikor Harry herceg megkérte a kezét.

„Ha tudsz egy olyan szintű sültcsirke-receptet, mint Ina Garten, akkor nyert ügyed van” mondta a Good Housekeeping lapnak.”

„Ha tudsz egy olyan szintű sültcsirke-receptet, mint Ina Garten, akkor nyert ügyed van” mondta a Good Housekeeping lapnak.”

És valóban – legalábbis ez alkalommal így volt. Kávé helyett – különösen délután – zöld levet iszik, amit főleg almából, fodros kelből, spenótból készít, citrommal és gyömbérrel. Gyümölcs-szeletek a kedvenc harapnivalói mandulapasztával, mandulával és a zöld lével.

Gyümölcs-szeletek a kedvenc harapnivalói mandulapasztával, mandulával és a zöld lével.

„Két kilónként rendeli a mandulát”

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin