Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
feb
27
1. oldal

Matrac a földön: 10 tipp, hogy miért válaszd a hagyományos ágykeret helyett

megtekintve:

5230 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Manapság egyre több lakberendezési magazinban és áruházban látni olyan hálószobákat, ahonnan (bár elsőre fel sem tűnik) hiányzik az ágykeret. Nos, ez nyilván nem azért van, mert elfelejtették, hanem egy teljesen új irányzatról van szó.

 

Külföldi hóbort az életművészektől

Külföldön már egyre elterjedtebbek a loft lakások, amik az egyediségükről és lazaságukról híresek – mondhatni az életművészek kedvelt “lakóhelye”. Nem meglepő tehát az sem, hogy ők nemet mondanak az ágykeretre és egyszerűen a földre helyezett matracon alszanak.

matrac a földön

Pinterest

Matrac a földön – itthoni szemmel

Itthon is sokan választják ezt a megoldást, két okból is: egy (kétszemélyes) minőségi matrac, minőségi ágykerettel akár több százezres kiadás is lehet, ami a legtöbb család csak úgy hipp-hopp nem engedhet meg magának. Éppen ezért sokan először megveszik a matracot, majd pedig később az ágykeretet. A másik ok, ami szintén nagyon jellemző hazánkban is: a helyhiány. A panellakások tulajdonosai, bérlői sokszor azért választják egyszerűen az ágykeret nélküli matracokat, mert azt napközben fel lehet állítani a fal mellé, így több hely marad. És persze ne feledkezzünk meg a galériás lakásokról sem: hiszen ott egyértelmű, hogy nem fér el még egy kisebb ágykeret sem, így marad a matrac a földön megoldás.

Sokan viszont egyszerűen csak azért választják a matrac a földön megoldást, mert nekik így tetszik. Nincs ebbe semmi szégyellni vagy kivetni való – hiszen mindenki úgy rendezi be a saját lakását, hálószobáját, ahogyan szeretné.

 

Cikkünkben most 10 tippet is összegyűjtöttünk, hogy miért jó- és mire figyelj, ha csak matracon alszol – LAPOZZ!

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin