Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
feb
01
1. oldal

Létra a lakberendezésben: nemcsak hasznos, hanem praktikus is!

megtekintve:

1149 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Egy régi létra – vagy akár egy újabb darab is nemcsak hasznos funkciót tölthet be egy házban, hanem praktikusat is. Hiszen szerencsére azért nem túl sokszor kell használnunk a létrát. Általában festéskor, pakoláskor vagy esetleg karácsonyfa díszítéskor vesszük elő. Egyébként pedig el van rejtve valamelyik sarokba. Pedig felhasználhatnánk sokkal praktikusabban is!

 

Létra felhasználása a lakberendezésben – 6 szuper tipp:

 

#1 Létra a nappaliban

létra felhasználása

A létra felhasználása a nappaliban nem egy bonyolult feladat. A legegyszerűbb módja a praktikus kihasználásnak, ha a falhoz állítod és “képtartóként” funkcionál. Mutatós és kis helyet is foglal, tehát tökéletes. Ha több helyed van, használhatod polcként is régi létrát – hogy ezt elkészítsd, szükséged lesz néhány polclapra és ízlés szerint egy kis festékre. A harmadik felhasználási mód, ha “pokróc-tartót” csinálsz belőle. Így nem zavarnak a kanapén, ráadásul szuper dekorációs eleme lehet a nappalinak!

 

#2 Létra a fürdőszobában

létra felhasználása

Egy rusztikus vagy vintage stílusú fürdőszobában szintén megállja a helyét a létra, mint dekorációs elem. Használhatod polcként vagy törölköző tartóként, mindkettő egyszerre hasznos és mutatós. A létra gyerek változatát is felhasználhatod – a mászókaszerű kis létra szintén jól mutat, mint törölköző tartó.

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin