Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
okt
26
4. oldal

A legnépszerűbb halloweeni jelmezek

megtekintve:

333 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Előrejelzések 2018 legnépszerűbb jelmezeire

Ha vetünk egy pillantást az utóbbi évekre, tisztán lehet látni az összefüggéseket aközött, amiről az emberek beszélnek és az általuk keresett jelmezek között. Ha ezt vesszük alapul, akkor így meg tudjuk jósolni, hogy 2018-ban melyek lesznek a legkeresettebb jelmezek.

A művészetek és szórakoztatás témáit 2018 elejétől napjainkig vizsgáltuk és világosan láttunk néhány alapvető mintát. Az Avengers és a Végtelen Háború volt az év eddigi legfontosabb témája, amelyet a Fortnite (számítógépes játék) és a Deadpool követett.

Előrejelzések 2018 legnépszerűbb jelmezeire

Úgy véljük, hogy számos Marvel és videójáték karakterre számíthatunk ebben az évben a beöltözős bulikon.

Az adatokat inkognító módban, a 40. héten gyűjtöttünk minden résztvevő ország saját Google Trends-jéből. A kutatás 13 európai országban készült (Ausztria, Csehország, Németország, Dánia, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Svédország és Szlovákia) saját nyelvükön.

Forrás: Shopalike.hu

 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin