Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
okt
26
1. oldal

A legnépszerűbb halloweeni jelmezek

megtekintve:

316 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A halloween egy tradicionális amerikai ünnep, de az utóbbi időben Európa egyre jobban és jobban kezdi átvenni ezt. Október utolsó napján a szellemek és szörnyek kijönnek a rejtekhelyükről, csakúgy, mint számos felnőtt és gyerek halloweeni jelmeze a szekrényből. Legyél akár te a legijesztőbb, a legkreatívabb, vagy csak végre a hőn áhított szuperhősöd, a halloween mindenki számára tartogat lehetőségeket.

Ahhoz, hogy egy átfogó képet tudjunk adni a leghíresebb jelmezekről stílus és fajta szerint, az elmúlt 3 év Google Trends adatait vizsgáltunk meg 13 különböző európai országban. Az adatgyűjtéshez a jelmez kulcsszót használtuk, hogy megtaláljuk a leginkább keresett kifejezést, témákat és képeket, amelyekre a Google felhasználók rákerestek az utóbbi 3 évben.

A legnépszerűbb kategóriák az utóbbi 3 évben

A legmagasabb találatok, kifejezések, képek a jelmez kulcsszó alapján

Az elmúlt évek során a leginkább keresett jelmezek az aktuális filmekkel voltak összefüggésben. Ez nem meglepő, hiszen a legnagyobb kasszasikerek voltak ránk hatással. Az ijesztőjelmezek, mint a szellemek boszorkányok és híres horror karakterek a második helyen állnak, a legmenőbbek listáján. Ezután következik az örök klasszikus, a foglalkozáshoz fűzhető jelmezek sikere, mint például a tűzoltók, rendőrök, pompom lányok.

A legnépszerűbb halloweeni jelmezek

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin