Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Már
17
1. oldal

A legdivatosabb női frizurák 20-tól 50 éves korig

megtekintve:

52849 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Minden évben újabbnál-újabb frizurákkal találkozhatunk – de néha nem könnyű eldönteni, hogy az adott frizurához nem-e vagyunk már “öregek”, vagy éppen túl fiatalok. A legdivatosabb frizurák mellett fontos, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb frizurát – és természetesen ahogyan 20 év felett, úgy 50 év felett is bátran válogathatunk a divatos fazonok között.

 

Cikkünkben most összegyűjtöttünk néhány frizurát, kifejezetten a 20, 30, 40 és 50 éves korosztály számára. Minden kategóriában hoztunk több fazont, hiszen a hajunk nem egyforma: van, akinek sok van, van, akinek vékonyszálú a haja és persze akadnak olyanok is, akiknek a göndör fürtöket kell megzabolázni.

A cikk természetesen csak segítségképpen szolgál – hiszen mindenki a saját egyéniségének és kényelmének megfelelően készíttesse el a legújabb frizuráját: hiába divatos a frufru, ha megőrülünk tőle, vagy hiába divatos a bubi, ha inkább hosszú hajjal érezzük jól magunkat.

 

A legdivatosabb frizurák, korosztály szerint:

Frizura tippek 20 éves kor felett:

legdivatosabb frizurák

Pinterest

legdivatosabb frizurák

Pinterest

legdivatosabb frizurák

Pinterest

Ne maradj le a legújabb tippekről! Kövess minket a Facebookon:
 

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin