Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
ápr
12
1. oldal

Koszorúslány ruhák 2017: a legdivatosabb színek és fazonok

megtekintve:

7197 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Ahogyan minden évben újabbnál-újabb fazonok jelennek meg a menyasszonyoknak, úgy a koszorúslányok is minden évben új színek és formák közül válogathatnak. Vagyis a menyasszony is válogat, ugyanis sok esetben a menyasszony határozza meg, hogy milyen legyen a koszorúslányok ruhája. Így tehát ez a cikk a menyasszonyoknak és koszorúslányoknak is nagy segítség lehet – ugyanis a 2017-ben divatos színeket és fazonokat gyűjtöttük össze:

 

Koszorúslány ruhák 2017 – 10 tipp

#1 Az új szabály: nincs szabály

2017-ben az egyik legfontosabb szabály: hogy nincs szabály. Tehát nem kötelező az összes koszorúslánynak ugyanolyan színű és fazonú ruhát viselnie. A lenti képen látható, hogy milyen tökéletes akkor is az összhang, ha minden lánynak különböző színű és fazonú a ruhája. Egy valamit azonban ne felejts el: a ruhák stílusa mindig egyforma legyen és legyen meg az összhang is.

koszorúslány ruhák 2017

Pinterest

#2 Arany koszorúslány ruhák

Az arany színű koszorúslány ruha tavaly jött divatba – ami még idén is aktuális, csupán egy kis változtatással: a trikó felsős ruhák hódítanak idén. Egyszerre laza és elegáns viselet – erdei esküvőkhöz tökéletes.

koszorúslány ruhák 2017

Pinterest

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin