okt
25
1. oldal

Így növeszd meg a körmöd gyorsan – 5 szuper tipp!

megtekintve:

15321 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Könnyen törik a körmöd és így nehéz, és sok idő megnöveszteni? Cikkünkben most 5 olyan praktikát gyűjtöttünk össze, amelyek nem csak hozzájárulnak a gyorsabb növekedéshez, hanem erősítik is a körmöket! Íme:

Körömerősítő tippek

1. Körömerősítő körömlakk

Nyilván ha magadnak manikűrözöl, nincs idő mindig elkészíteni egy csilli-villi körmöt. De a gyorsan felszívódó, körömerősítő körömlakk csak pár percet vesz igénybe – az eredményért pedig hálás leszel!

2. Körömágy ápolás

Nem csak a körmöket kell erősíteni és ápolni, hanem a körömágyat is. A hideg idő közeledtével kezünk – és ezzel együtt körömágyunk is gyorsabban kiszárad. Ha a körömágyat is rendszeresen ápolod, úgy a körmeid is gyorsabban fognak nőni.

3. Aceton

Az aceton a legtöbb körömlakkban megtalálható. Remekül képes eltávolítani a csillámporos, köves lakkot – egy hétköznapi lakkhoz azonban semmi szükség ilyen erős lemosóra. Az aceton szárítja a bőrt és a körmöket is; ráadásul olyan természetes olajoktól fosztja meg a körmöt, ami töredezéshez és hámláshoz vezet. Használj tehát aceton-mentes termékeket!

4. Házimunka

Mosogatás vagy takarítás során ajánlatos gumikesztyűt húzni, hogy megvédd a kezed a kiszáradástól – és persze körmeid is a töredezéstől. Nem beszélve arról, hogy a lakkozott köröm is sokkal tovább szebb marad, ha nem áztatod a kezed a vegyszeres vízbe.

5. Körömrágás

Nagyon sok nő teszi tönkre úgy a körmét, hogy stresszes helyzetben vagy izgulás közben rágja azt. Ez nagyon rossz szokás, amitől minél előbb meg kell szabadulni. A szakadozott körömágy és megrágott köröm ugyanis nem túl szép látvány. Ha nagyon nem megy a „leszokás”, használj keserű körömlakkot!

 
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin