Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
ápr
07
1. oldal

Laza és trendi konty készítése lépésről lépésre – 10 tipp a meleg időre

megtekintve:

178626 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Egyre gyorsabban melegszik az idő – aminek bár örülünk, a hosszú és göndör hajúaknak ilyenkor meggyűlik a baja a frizurájukkal. Ilyenkor a legjobb összefogni a hajat – már csak azért is, mert alatta a vállunk és tarkónk beizzad, és még pattanásos is lehet. Nem beszélve arról, hogy leengedett hajjal a strandon elég furcsán (és részlegesen) barnulnánk le…

 

Sokan még ma is úgy gondolnak a kontyokra, mint egy konzervatív és régi stílusú frizurára. Ez azonban helytelen gondolkodás, ugyanis a kontyoknak ma már számos modern és dögös változata van, amelyekből egy kis ízelítőt már korábban készítettünk: Ismét divatba jönnek a kontyok – de kicsit sem a hagyományos módon! 

A konty tehát lehet egy teljesen laza, hétköznapi viselet is – és persze lehet elegáns frizura is belőle, például a menyasszonynak: 15 divatos és elegáns esküvői konty – a 2017-es trendek szerint

Mivel eddig főként csak ötleteket mutattunk, most úgy gondoltuk, készítünk egy olyan összeállítást, amelyben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan készülnek a legvagányabb kontyok. Cikkünkben 10 tippet hoztunk, főleg hosszú hajból:

 

Konty készítése lépésről lépésre – 10 tipp

#1

Konty készítése lépésről lépésre

Pinterest

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin