Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
23
1. oldal

Kis lakás berendezése praktikusan – 15 tipp, ha kevés a hely

megtekintve:

34790 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

A kis lakás berendezése nem egyszerű feladat – főleg úgy, hogy az praktikus és élhető legyen. A kis alapterületű panel lakásokban főleg gondot okoz az, hogyan rendezzük be otthonunkat – hiszen itt nincs kert vagy egyéb tároló helyiség, általában még garázs sem, ahol rengeteg dolgot lehetne tárolni. Ezért hát úgy kell kialakítani a helyiségeket, hogy minél több minden elférjen – minél kisebb helyen. 

 

Cikkünkben most ilyen praktikus ötleteket gyűjtöttünk össze, a kis lakás berendezésére:

 

#1 Kis lakás berendezése – a nappali

A kis lakásokban általában problémát jelent egy étkező asztal elhelyezése. Ha nálad sincs lehetőség erre, talán az alábbi ötlet hasznodra lehet: helyezz el egy vékony asztalt a kanapé mögé, néhány bárszékkel. Így még a tévét is látod evés közben!

kis lakás berendezése

 

A dohányzóasztal sem szokott minden nappaliban elférni – vagy ha igen, túl kicsi és alig fér rá valami. Az alábbi kiegészítő kis helyet foglal, mégis nagyon praktikus (egy ács könnyedén elkészíti, a kanapédra szabva).

kis lakás berendezése

 

 A tükrök optikailag nagyítják a teret – így főleg ha sötét a nappalid, ez remek megoldás lehet! Kerettel vagy anélkül is jól mutat – a lényeg, hogy minél nagyobb legyen.

kis lakás berendezése

 

 A polcok elengedhetetlen kiegészítők kis lakásokba – ha van rá lehetőséged, polcolj fel egészen a plafonig! Így rengeteg helyed lesz.

kis lakás berendezése

 

 Az alábbi, keskeny asztalka szintén remekül helyettesítheti a dohányzóasztalt – ráadásul alig foglal helyet.

kis lakás berendezése

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin