Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
31
1. oldal

Kérünk szépen mindenkit, ha úgy érzi beteg, akkor ne dolgozzon!

megtekintve:

322 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Egyre nagyobb problémát jelent, hogy sokan még akkor is szorgalmasan járnak be dolgozni, mikor náthásak, hőemelkedésük van, sőt saját környezetemben is ismerek olyat, aki lázasan is hajlandó volt bemenni a munkahelyére. Nem beszélve az otthon, gyermekektől összeszedett hányással-hasmenéssel járó betegségekről.

A beteg ember nem tud megfelelően a munkájára koncentrálni!

Lüktető fejjel, rossz közérzettel és 10 percenként kifújt orral egyrészt nem lehet megfelelően a munkára összpontosítani, másrészt egy munkahelyen általában nem egyedül dolgozunk – körülöttünk más egészséges emberek is megfordulnak. Azt hiszem, bátran állíthatom, hogy senki sem szeretne megbetegedni csak azért, mert valamelyik kollégája már vírussal a szervezetében tett látogatást a munkahelyén (általában csak azért, hogy lássák Ő így is hajlandó mindenre a cégért).

Betegen ne dolgozz!

A pihenés hiánya meghosszabbítja a gyógyulás folyamatát

Akár napokig, hetekig is szenvedhetünk a munkahelyünkön betegen. Az eleve legyengült immunrendszerünkkel még nap, mint nap kitesszük magunkat a tömegközlekedésnek, ahol csak további kórokozókat tudunk összeszedni. A pihenés elmaradása miatt pedig szervezetünk sokkal nehezebben veszi fel a harcot a fertőzéssel.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin