feb
13
1. oldal

Lenyűgöző: ez az átlátszó rúzs, a színváltásnál is többet tud!

megtekintve:

7820 alkalommal
tippeknoknek.hu

Egy új rúzs vásárlása mindig izgalmas dolog – hiszen megnézel többféle márkát, többféle színt, sőt, még kivitelt is. Aztán elmész a drogériába és leteszteled álmaid rúzsát a kezeden, majd hazafelé menet alig várod már, hogy az ajkaidon is kipróbálhasd. Hát igen, mi nők ilyen apróságtól is nagyon izgatottak tudunk lenni 🙂

Sokféle rúzs létezik már ma a piacon: matt, glitteres, szájfény – és a színpaletta is akkora, hogy meg sem tudnánk számlálni, hány féle rúzs közül válogathatunk. Van azonban egy cég, aki ezt a hatalmas választékot is überelni tudta: A Kalijumei kínai cég egy olyan rúzskollekciót dobott a piacra, amelyre egy nő sem mondana nemet.

Pinterest

A rúzsok különlegessége, hogy átlátszó – mégsem szájfény, hanem rózsaszínes árnyalatok érhetők el vele. Négyféle színben kapható – ám a rúzsok valódi színe az ajkak PH értékétől függ. Mondhatjuk tehát, hogy mindegyik szín egyedi.

Pinterest

Ezen kívül a rúzs érdekessége, hogy kis virágok és arany lemezkék találhatók benne, amelyek még különlegesebbé teszik a rúzst. Ára 30 Dollár körül mozog. 

 

Kíváncsi vagy, hol tudod beszerezni a rúzst? Akkor lapozz! 🙂

 

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin