Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Már
14
1. oldal

Kábelek, telefontöltők és egyéb “zsinórok” praktikus rendszerezése – 12 tipp

megtekintve:

5143 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

Napjainkban már szinte minden családban megtalálható legalább egy cipős doboznyi kábel: telefontöltők, fényképezőgép vagy kamera kábelek; a tv-hez való “zsinórok” – és még sorolhatnánk a listát, hiszen bőséges.

 

Ezeknek a kábeleknek a tárolása azért nehéz, mert ha kicsire összetekered őket, könnyen megtörnek – és így egyúttal mehetnek is a kukába. Nem beszélve arról, hogy a számítógép körül futó zsinórok tárolása sem egyszerű, hiszen összegabalyodnak, és nem is túl esztétikus a rengeteg, lelógó kábel az íróasztalról.

Így hát cikkünkben most 12 szuper ötletet hoztunk, hogy érdemes tárolni a kábeleket, töltőket úgy, hogy ne tegyük őket tönkre, de minél kisebb helyet foglaljanak. Illetve a falon futó kábelek takarására is hoztunk pár kreatív ötletet.

 

Kábelek rendszerezése – 12 praktikus tipp:

#1 Használd fel a cipős dobozokat: egy szép papírba becsomagolt doboz sokkal mutatósabb, mint a hosszú elosztó, teledugdosva mindenféle töltővel.

kábelek rendszerezése

Pinterest

 

#2 A WC papír gurigáknak is nagy hasznát veheted: akár egyesével, akár egy dobozba rakva megkönnyíti a sok-sok kábel rendszerezését!

kábelek rendszerezése

Pinterest

 

#3

kábelek rendszerezése

Pinterest

 

#4 Olyan helyen van a konnektor, hogy soha nem tudod lerakni a telefonod töltés közben? Az bizony nem tesz jót a vezetéknek, ha rajta lóg a telefon! Próbáld ki az alábbi praktikát:

kábelek rendszerezése

Pinterest

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin