ápr
06
1. oldal

Aranyos és ennivaló húsvéti ajándék ötletek – befőttes üvegben

megtekintve:

2184 alkalommal
tippeknoknek.hu

A húsvéti hagyományokat már egyre kevesebben őrzik, azonban még ma is szép számmal vannak olyan otthonok, ahol a locsolkodás, a rokonok látogatása vagy egy ebéd tipikus húsvéti elfoglaltság. Az ajándékozás ma már inkább csak a családra – és főként a gyerekekre korlátozódik, akik meglocsolják a nagymamát, anyukát és a többi női családtagot. Ilyenkor illik adni valamit a locsolkodónak.

 

Vannak, akik játékokat adnak ajándékba, és akadnak olyanok is, akik megmaradnak az egyszerű csokinyuszi, csokitojás ötletnél. Ha Te valami különlegesebbet szeretnél, akkor jó helyen jársz! Cikkünkben ugyanis összegyűjtöttünk pár jópofa ötletet, hogyan ajándékozhatsz befőttes üvegben.

A húsvéti befőttes üveg nem csak aranyos és maradandó ötlet, hanem sokkal érdekesebb is: vajon mit rejt az üveg? Ki kell nyitni, meg kell nézni – egy szóval sokkal jobban felkeltheted a gyerekek érdeklődését. Mutatunk tehát 10 ötletet, mit- és hogyan ajándékozhatsz befőttes üvegben:

Húsvéti ajándék ötletek – befőttes üvegben:

A csokinyuszi klasszikus ajándék húsvétkor: vedd le a csomagolását és tedd egy befőttes üvegbe, apró csokitojásokkal. Ugye, milyen aranyos ötlet? 🙂

#1

Húsvéti ajándék ötletek

Pinterest

#2

Húsvéti ajándék ötletek

Pinterest

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin