Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Már
10
1. oldal

Hosszú és sötét pillák, műszempilla nélkül – 5 tipp

megtekintve:

35117 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A szépség szerelmesei odáig vannak a hosszú, sötét és sűrű szempillákért. Nem is csoda, hiszen kiemelik a szemet és még csábosabbá teszik a tekintetet és az egész sminket. Azonban elég ritka, hogy valaki szemöldökig érő, hosszú és sötét pillákkal születik – így ahhoz, hogy elérjük a kívánt hosszúságot/vastagságot/sűrűséget kell némi segítség.

 

Ha nem szereted a műszempillát és a különböző beépíthetős módszereknek sem vagy a híve, még mindig ott a leghétköznapibb megoldás – a szempillaspirál. Ám néhány praktikát azért ismerned kell, hogy szempillaspirállal is el tudd érni a kívánt hatást:

hosszú szempillák

Pinterest

 

#1 Használj szempilla göndörítőt

Ébredtél már úgy, hogy valami folyton szúrta a szemed? Lehet, hogy egy elaludt szempilla volt az! Ezért ajánlott a szempilla göndörítő használata: így rendezheted a pilláidat, ráadásul szuper ívet kap tőle a szempillád. Hogy még hatásosabb legyen a technika, hajszárítóval melegítsd meg kicsit a göndörítőt.

 

#2 Alapozó szempillaspirál

Ha dúsabb pillákat szeretnél, akkor felejtsd el a sok-sok réteg spirált! Ez ugyanis egyrészt nem valami szép, másrészt pedig egy hosszú nap folyamán jó eséllyel le is fog potyogni és el fogod kenni a szemed alatt. A dús hatás elérése érdekében használj inkább alapozót. Bizony, létezik szempillaspirál alapozó – kinézetre olyan, mint bármelyik spirál, viszont az alapozó fehér színű és sűrűbb állagú. Vidd fel 1-2 rétegben és erre jöhet a rendes szempillaspirál. Tartósabb és sokkal szebbek is lesznek a pilláid.

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin