nov
09
1. oldal

8 profi házi praktika, amelyet minden nőnek ismernie kell!

megtekintve:

28416 alkalommal
tippeknoknek.hu

A takarítás fárasztó dolog – pláne, ha olyan anyagokat és módszert használunk, ami nem túl hatékony. Cikkünkben most 8 olyan nagyszerű tippet gyűjtöttünk össze, amelyek megkönnyíthetik minden nő életét. Sokkal gyorsabban fogsz végezni a házimunkával – és a munka minősége is csillagos ötös lesz! Íme, a legjobb tippek:

1. Ágynemű fehérítése házilag

ágynemű kifehérítése
Nem elég az ágynemű huzatok rendszeresen kimosni – bizony maga az ágynemű is kíván mosást, évente legalább kétszer! Az izzadság és egyéb foltok ugyanis a patyolat fehér ágyneműn is nyomot hagynak, ezért ha nem szeretnél kínos szituációba kerülni a vendégek előtt, érdemes a mosógépbe dugni a kispárnát, nagypárnát és a paplant is!

Így fehérítsd ki az ágyneműt házilag:

Először is a címkén nézd meg, hogy hány fokon lehet mosni az ágyneműt, majd a mosógép kapacitásának megfelelően töltsd meg a mosógépet ágyneművel. Használj mosószódát vagy szódabikarbónát, hogy szép fehér legyen az ágynemű!

2. Kutya- vagy macskaszőr eltávolítása a kárpitokról

kutyaszőr, macskaszőr eltávolítása
Tudod, hogy a legkönnyebb összeszedni a kanapéról a szövetbe ragadt kutya- vagy macskaszőrt? A válasz egyszerűbb, mint gondolnád!

Ugyanis semmi másra nincs szükséged az állatszőr eltüntetéséhez, mint gumikesztyűre! Egyszerűen csak húzd fel a gumikesztyűt és szedd össze a szőröket (a gumikesztyűre rendkívül jól tapad a szőr!).

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin