Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Már
02
1. oldal

Modern, bohém és fiatalos hálószoba ötletek

megtekintve:

2696 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

A kor csak egy szám – fiatalos és modern hálószobája bárkinek lehet! Ma már a hálószoba ötletek sokasága közül válogathatunk: minimál, rusztikus, skandináv vagy egyszerű vidéki stílusú legyen a helyiség? Vagy éppen modern, fiatalos és bohém stílusú? Mindegyik lakberendezési stílusnak megvan a maga szépsége – de ha valaki az utóbbi mellett dönt, cikkünkben most szuper ötleteket hoztunk:

 

Modern ágyneműk – fehérrel kiegészítve

hálószoba ötletek

dwellbeautiful

A modern és bohém stílusú hálószoba egyik lényeges színe a fehér – és ezen kívül persze az összes többi is, de hogy ne legyen túl sok a minta és szín, érdemes meghagyni nagyobb fehér felületeket is (például a falat). A másik ilyen lehetőség a fehér ágyneműhuzat – vagy fehér lepedő. De egy fehér függöny vagy baldachin is remekül ellensúlyozza a többi színes és mintás elemet.

 

Bohém hálószoba ötletek – színes díszpárnák

hálószoba ötletek

dwellbeautiful

A bohém hálószoba egy alapkelléke a fehér ágytakaró is. Mivel megvan a nagy fehér felület, bátran fel lehet dobni az egészet színes és mintás díszpárnákkal. Koncentrálhatsz egyféle árnyalatra is (mint a képen látható kék), de keverheted is a színeket, mintákat.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin