Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
23
1. oldal

Gázkazán csereprogram – akár 120.000 Forintot is megtakaríthatsz!

megtekintve:

5505 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Jelentős anyagi támogatást kaphatnak azok 2017-ben, akik sikeresen pályáznak az Otthon melege program pályázatán és gázzal fűtenek! A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jelenleg is vizsgálja a vissza nem térítendő támogatás lehetőségét, a háztartási eszközcsere kiterjesztését más termékekre, és felmérik a fűtési eszközök korszerűsítési igényét is – írja a pályázatkereső.eu pályázatfigyelő oldal. Cél: a teljes műszaki tartalom megújítása, a megújuló energia, fűtés-hűtés korszerűsítés. Itt egyértelműen szóba jöhet a gázkazán csere valamint a gázkonvektor csere is. 

Gázkazán és gázkonvektor csere támogatással – Otthon melege program 2017

Korábban már lehetett pályázni nyílászáró cserére és homlokzati szigetelésre. Később a teljes műszaki tartalom megújítása, a megújuló energia, fűtés-hűtés korszerűsítés szerepelt. Az Otthon melege programban 23 milliárd forint támogatással mintegy 125 ezer családot értek el az energiatakarékosságot eredményező eszközcserével, épületek energetikai helyzetének javításával. Ez az érintett családoknak 20 ezer és 120 ezer forint közötti megtakarítást jelentett éves szinten.

gázkazán csereprogram

Bár még nem készült el a 2017-es konkrét tender, tavasztól várhatóan a gázkonvektorok és gázkazánok cseréjét is fogja támogatni a kormány.

Az illetékesek szerint március végén megjelenik a részletes kiírás, és a pályázat nyertesei a következő fűtési szezont már korszerű fűtési rendszerrel várhatják!

A részletes leírást: 
itt találod

 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin