Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
ápr
20
1. oldal

10 csinos frizura, kifejezetten vékonyszálú hajból

megtekintve:

987304 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Aki vékonyszálú hajjal rendelkezik, bizonyára mindig bajban van annak kapcsán, hogy milyen frizurát válasszon – hiszen a vékony szálakat nehezebb beállítani, mint egy átlagos hajat.

 

A vékonyszálú hajkorona könnyebben összeesik; sokkal kevesebbnek is tűnik a hajunk; ráadásul egy szép frizurát is nehezebb kreálni belőle.
Meg lehet próbálni a dúsító samponokat, ám sok esetben a vékonyszálú hajat nem lehet „megduplázni”, ugyanis a genetika ezt nem engedi.

Nem kell viszont elkeseredni annak, akinek vékonyszálú a haja – ugyanis a megfelelő frizura kiválasztásával ugyanolyan tökéletes is lehet a külsőnk, mint akinek hatalmas hajkoronája van.

Vékonyszálúaknak inkább a rövidebb, vagy vállig érő frizurákat ajánlanánk – akinek viszont vékonyszálú a haja, de sok van belőle, kipróbálhatja a hosszú frizurákat is!

 

Frizurák vékonyszálú hajból:

 

#1 Elől hosszabb, hátul rövidebb fazon (a hajszín itt lényegtelen, a fazon viszont nagyon előnyös azoknak, akiknek vékonyszálú a haja)

Frizura vékonyszálú hajból

 

#2 Egy kis csavar vagy fonás – és máris felturbóztuk az egyszerű és egyenes hajat is

Frizura vékonyszálú hajból

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin