10 csinos frizura, kifejezetten vékonyszálú hajból

ápr. 20 | 1. oldal - tippeknoknek.hu

Aki vékonyszálú hajjal rendelkezik, bizonyára mindig bajban van annak kapcsán, hogy milyen frizurát válasszon – hiszen a vékony szálakat nehezebb beállítani, mint egy átlagos hajat.

 

A vékonyszálú hajkorona könnyebben összeesik; sokkal kevesebbnek is tűnik a hajunk; ráadásul egy szép frizurát is nehezebb kreálni belőle.
Meg lehet próbálni a dúsító samponokat, ám sok esetben a vékonyszálú hajat nem lehet „megduplázni”, ugyanis a genetika ezt nem engedi.

Nem kell viszont elkeseredni annak, akinek vékonyszálú a haja – ugyanis a megfelelő frizura kiválasztásával ugyanolyan tökéletes is lehet a külsőnk, mint akinek hatalmas hajkoronája van.

Vékonyszálúaknak inkább a rövidebb, vagy vállig érő frizurákat ajánlanánk – akinek viszont vékonyszálú a haja, de sok van belőle, kipróbálhatja a hosszú frizurákat is!

 

Frizurák vékonyszálú hajból:

 

#1 Elől hosszabb, hátul rövidebb fazon (a hajszín itt lényegtelen, a fazon viszont nagyon előnyös azoknak, akiknek vékonyszálú a haja)

Frizura vékonyszálú hajból

 

#2 Egy kis csavar vagy fonás – és máris felturbóztuk az egyszerű és egyenes hajat is

Frizura vékonyszálú hajból

A legtöbben most ezt olvassák:

Az édesanyák tisztában vannak azzal, hogy anyák napján nem csak ők kapnak ajándékot - hanem ők is adnak az édesanyjuknak.

A cikk folytatódik.. lapozz a következő oldalra ►►

 
 

Neked ajánljuk ►►

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin