10 csinos frizura, kifejezetten vékonyszálú hajból

dec. 27 | 1. oldal - tippeknoknek.hu

Aki vékonyszálú hajjal rendelkezik, bizonyára mindig bajban van annak kapcsán, hogy milyen frizurát válasszon – hiszen a vékony szálakat nehezebb beállítani, mint egy átlagos hajat.

A vékonyszálú hajkorona könnyebben összeesik; sokkal kevesebbnek is tűnik a hajunk; ráadásul egy szép frizurát is nehezebb kreálni belőle.
Meg lehet próbálni a dúsító samponokat, ám sok esetben a vékonyszálú hajat nem lehet „megduplázni”, ugyanis a genetika ezt nem engedi.

Nem kell viszont elkeseredni annak, akinek vékonyszálú a haja – ugyanis a megfelelő frizura kiválasztásával ugyanolyan tökéletes is lehet a külsőnk, mint akinek hatalmas hajkoronája van.

Vékonyszálúaknak inkább a rövidebb, vagy vállig érő frizurákat ajánlanánk – akinek viszont vékonyszálú a haja, de sok van belőle, kipróbálhatja a hosszú frizurákat is!

Cikkünkben most összegyűjtöttünk rövid, félhosszú és hosszú frizurákat is vékonyszálú hajból, hogy mindenki megtalálja a számára legtetszetősebbet:

1. Elől hosszabb, hátul rövidebb fazon (a hajszín itt lényegtelen, a fazon viszont nagyon előnyös azoknak, akiknek vékonyszálú a haja)

 

Frizura vékonyszálú hajból

Ezt olvastad?

A kis lakás berendezése nem egyszerű feladat - főleg úgy, hogy az praktikus és élhető legyen. A kis alapterületű panel

A cikk a következő oldalon folytatódik:

 
 

Ez is érdekelhet:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin