Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
27
1. oldal

10 tipp, hogyan rendezd be a hálószobád, hogy rád találjon a szerelem

megtekintve:

3771 alkalommal
tippeknoknek.hu
 
 
 

A feng shui a hálószobában nagyobb jelentőséggel bír, mint gondolnád – nem csak azért, mert nagyobb szerencséd lesz a szerelemben – hanem mert sokkal jobban fogsz aludni, kipihentebb leszel, ezáltal jobban tudsz összpontosítani és minden nap toppon leszel. Nos, remélem ezzel sikerült meggyőznünk – és mindehhez csak 10 aprócska változtatásra van szükség:

 

feng shui a hálószobában
#1 Mi jut eszedbe a szerelemről?

Az első és legfontosabb dolog a fejedben kezdődik: gondold végig, hogy mi (nem ki!) jut eszedbe a szerelemről! Egy virágos mező, tele pillangókkal? Egy csokor vörös rózsa? Vagy egy hófehér baldachin?
Ha szeretnéd bevonzani a szerelmet az életedbe, akkor vidd be a hálószobádba azokat a dolgokat, amelyekről eszedbe jut. Ez lehet egy kép, szín vagy tapéta is – a lényeg, hogy minden nap ott lebegjen előtted.
Most pedig nézzük, mit mond a feng shui:

#2 Fények és világítás

A fény minősége a hálószobában (és persze az egész házban) hihetetlenül fontos: ugyanis egy fényes helyiségben sokkal jobb lesz a hangulatod!
A nagy ablakok a legelőnyösebbek – de ha ez nem adott, akkor marad a mesterséges megvilágítás. Ha lehet, a csillár ne közvetlenül az ágyad fölött legyen – ugyanis ez feng shui szempontból nagyon rossz.
Használj gyertyákat: ez a legjobb természetes világítás, ráadásul melegséget és érzéki energiát sugároz. A gyertya mellett a sólámpa is nagyon jó energiát sugároz a hálószobában.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin