Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
máj
09
1. oldal

Ezek az Instagram kedvenc tavaszi köröm trendjei

megtekintve:

545 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Az április-május beköszöntével szép lassan mindenki elkezd áttérni a hosszú ruhadarabokról rövidebbekre. Eltesszük a kabátokat, sálakat és sapkákat – helyette elővesszük vagy felújítjuk tavaszi-nyári kollekcióinkat. Hasonlóan változtatjuk meg körmeinket is. Több figyelmet fordítunk a körmök festésének, a szezon divatosabb árnyalatainak. Alapvetően, mint minden évben, azt terveztük, hogy teljes szépség-reneszánszon megyünk keresztül. Éppen ezért lepődtünk meg azon, hogy a 2019-es tavaszi köröm trend szinte megegyezik az elmúlt évben tapasztalt divattal – így ez nem annyira reneszánsz, sokkal inkább a tavalyi trendek folytatása.

2019 tavaszi köröm trendek

Többszínű körmökről beszélünk. Ez magában foglalja azt, hogy minden köröm egy kicsit más árnyalatú, hasonló színű, vagy teljesen más színű. Ha például rózsaszínt választasz alap színként, akkor az első körmöt lágy és poros színárnyalatúra festheted. A második köröm lehet rózsaszín, és így tovább, amíg véget nem ér a fukszia merész árnyalatával. Vagy festhetsz egy körmöt rózsaszínre, egy másikat zöldre, és így tovább, amíg a szivárvány további árnyalataival játszol.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin