Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Már
14
1. oldal

Ami a lánykérés után jön: esküvőszervezés lépésről-lépésre

megtekintve:

460 alkalommal
tippeknoknek.hu Szponzorált tartalom
 

Lánykérés. Örülünk. Aztán jön a pánik. Hol kezdjünk neki? Ki a jó szolgáltató? Mennyibe fog kerülni? Hogyan bírjuk majd ezt egyedül? A válasz mindegyik kérdésre, valamint a probléma megoldása egy szó: esküvőszervező.

Esküvőszervezés – egyedül vagy segítséggel?

Sokan úgy gondolják, hogy egy esküvő megszervezése gyerekjáték. Nos, természetesen nem is olyan bonyolult, hiszen kiválasztjuk a nekünk tetsző szolgáltatót, aki előzőleg a böngészőbe bepötyögött, keresőoptimalizálás által előresorolt találatokból kiválogattunk.

Viszont nem lehetünk biztosak abban, hogy a szolgáltató valóban megbízható. Nem tudjuk, hogy a fotós időben érkezik-e, korrekt módon, az előre megbeszélt árat fogja-e kérni. Előfordulhat, hogy a zenekar, amelyet kiválasztottunk, a második etap után igen erősen italos állapotba kerülve nem azt a minőségi szolgáltatást nyújtja, amit elvártunk.

Igen, ezek a buktatók. Viszont ha van valaki, aki segít nekünk abban, hogy hogyan is igazodjunk el ebben a világban, kikre bízzuk életünk egyik legfontosabb napjának alakulását, biztosak lehetünk abban, hogy nem idegeskedjük végig ezt az eseményt, és az örömszülők sem kapnak agyvérzéssel kombinált szívinfarktust.

esküvőszervezés

Google

Ők azok, akik pontosan ismerik azokat a megoldásokat, amikre mi esetleg nem is gondolnánk. Tudják, hogy kivel és miért érdemes dolgozni, ki az, aki a lehető legmagasabb minőséget képviseli a piacon. Nem esnek pánikba, ha a fotós az esküvő előtti napon eltöri a lábát, elromlik az autója útközben, hiszen mindig van B-és C-tervük mindenre. Kiterjedt kapcsolatrendszerüknek köszönhetőn mindenki számára egyéni, személyre és pénztárcára szabott megoldást találnak, és pontos forgatókönyvet készítenek.

Merre indulj el?

Már csak az a kérdés, hogy hol találhatunk megbízható, mindig optimista és kreatív esküvőszervezőt, akinek a kisujjában van minden, ami fehér, habos vagy éppen letisztult esetleg rusztikus.

Mint a szolgáltatók között, az esküvőszervezők között is nagy különbségek vannak, ezért érdemes inkább egy szakmailag elismert csapatot választani, akikkel maximálisan elégedettek lehetünk.

esküvőszervezés


Ezért ajánljuk a MarryU-t, az esküvői portált.
Az összes esküvői szolgáltatóval kapcsolatban állnak és ingyenesen segítenek a pároknak, hogy megtalálják azt a szolgáltatót, akivel elégedettek lehetnek a nagy napon, hiszen ez egy olyan nap, amit életetekben remélhetőleg csak egyszer éltek át. Látogassatok el a MarryU oldalára: www.marryu.hu-ra és vegyétek fel velük a kapcsolatot, hogy minél hamarabb hátradőlhessetek, és a feszültség helyett a boldogság váltsa fel a készülődés alatti időszakot.

esküvőszervezés

 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin