Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
26
1. oldal

A legújabb esküvői ruha fazonok 2017-ben: egyenesen a kifutókról!

megtekintve:

7576 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Sok menyasszony olyan esküvői ruhát szeretne, amilyet már kiskorában megálmodott magának. De mi a helyzet akkor, ha az elképzelt ruha nem passzol az alakunkhoz? Nem kell kétségbe esni ekkor sem – ugyanis minden évben egyre nagyobb és nagyobb a választék esküvői ruha terén – így minden menyasszony megtalálhatja a számára legtetszetősebb ruhát. Cikkünkben most a 2017-es trendeket gyűjtöttük össze:

#1 Mutasd a vállad!

esküvői ruha
2017 egyik legnagyobb – és szerintünk legszebb újítása a vállat nem takaró menyasszonyi ruha. Vannak olyan fazonok, amelyeknek megmaradt a pántja – ám úgy néz ki, mintha lazán le lenne csúszva az ifjú ara válláról. Vannak olyan kialakítások is, ahol a csipke ujj kifejezetten így lett kialakítva, hogy mutassa a menyasszony vállát. Kicsit mutat a testből – mégsem kihívó vagy ízléstelen, sőt! Jól mutat csipke ruháknál is ez a megoldás, de simán megállja a helyét egyszerűbb változatoknál is.

#2 Minimál stílusú esküvői ruha

esküvői ruha
A minimál stílus sokaknál az egyszerűséget, egyhangúságot jelenti. A minimalista stílus jellemzője természetesen az egyszerűség – ám nem unalmas kivitelben. Idén a szatén és selyem anyagból készült ruhák a legmutatósabbak. Van, aki nem a ruhára helyezi a hangsúlyt – így egyértelmű, hogy az egyszerű, letisztult vonalakat választja. A nagy masnik, gombok és lágyan lehulló redők a legelőnyösebbek ehhez a stílushoz.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin