Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
feb
27
1. oldal

80 éves a világ legidősebb női testépítője – erősebb, mint valaha!

megtekintve:

1357 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Ernestine Shepherd 2010-ben Rómában elnyerte a világ legidősebb női testépítője címet és ezzel bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe. Akkor 73 éves volt, 3 éve kezdte az edzést. Most 80 éves és Shepherd most erősebb és kidolgozottabb a teste, mint valaha. 

 

Ernestine Shepherd története

Ernestine Shepherd

Google

Az egészség és a fitnesz soha nem szerepeltek elsőként Shepherd listáján. Egész életében iskolai titkárként dolgozott és soha nem gondolt rá, hogy mozognia vagy edzenie kellene. 

Amikor 56 éves volt, minden megváltozott: Shepherd a nővérével, Velvettel ment fürdőruhát vásárolni. Amikor meglátták egymást bikiniben, a próbafülkében hangos nevetésben törtek ki és megállapították, hogy ideje formába hozni magukat. 

Sajnos azonban Velvet váratlanul elhunyt. Shepherd, miután meggyászolta nővérét, rájött, hogy folytatnia kell, amit elkezdtek. Elhatározta, hogy egészséges életmódba kezd és kidolgozza a testét – sőt, még egy versenyen is el fog indulni!

 

 

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin