feb
09
1. oldal

Egy bikini kampány, amelytől minden teltebb idomú nő jól érzi magát

megtekintve:

787 alkalommal
tippeknoknek.hu

Ashley Graham volt az első modell, aki plus size kategóriában kifutóra léphetett a New York-i divathéten – most pedig a Sports Illustrated magazin fürdőruhákat bemutató különszámában, a Swimsuit Issue-ban szerepel ismét. 2015-ben az SI magazin főcímlapján szerepelt, 2016-ben ismét felkérték, hogy bikiniben pózoljon az újság címlapjain. És ez nincs másképp 2017-ben sem: a 28 éves modell, aki a pozitív testkép élharcosa idén szintén a magazin oldalain mutatja be, hogy a teltkarcsú alakot nem kell szégyellni, sőt! A 90 kiló csak egy szám – a lényeg, hogyan érzed magad!

 

Fürdőruha teltkarcsúaknak – színesebb a kollekció, mint valaha!

fürdőruha teltkarcsúaknak

Pinterest

Az idei fürdőruha kollekció színesebbre sikerült, mint eddig bármelyik. A fotózás Puerto Ricoban zajlott, az ott élő modellek és statiszták közreműködésével. A kampány nem csak arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy egy teltkarcsú alakú nő is viselhet bátran bikinit, hanem arra is, hogy sem a kor, sem az etnikai hovatartozás nem számít.

fürdőruha teltkarcsúaknak

Pinterest

A színes, energikus és egzotikus képek remekül bizonyítják, hogy milyen az, ha valaki egy nyaralás alatt (vagy egy szimpla hétköznapi strandolás alkalmával) nem azzal foglalkozik, hogy éppen hány kilót mutatott reggel a mérleg – hanem azzal, hogy milyen szép az élet.

fürdőruha teltkarcsúaknak

Pinterest

A fürdőruhák természetesen úgy lettek kialakítva, hogy kiemeljék az előnyös részeket (mint a mell vagy fenék) és kevésbé a “problémás” területeket hangsúlyozzák. 

Ashley Graham célja, hogy a bikini bemutatók során a való életet adja vissza: hiszen nem mindenkinek van lapos hasa és feszes feneke – de ez így természetes. A szépség belülről fakad – ezt bizonyítják fotói is!

 

Ashley Graham további képei: Instagram

 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin