nov
13
1. oldal

12 tipp a szép, erős és egészséges körmökért

megtekintve:

166 alkalommal
tippeknoknek.hu

A szép manikűr nagyon kellemes hatást kelt és számos előnye van. Valóban, széppé teszi kezünket, kiemeli a nőiességünket, és megadja az alaphangját saját egyéni stílusunknak. Azonban alapvető fontosságú, hogy körmeink egészségesek legyenek, mielőtt körmöshöz megyünk, vagy mielőtt otthon vinnénk fel egy körömlakkot (és még nagyobb kárt tennénk körmeinkben!).  

#1) Szánj időt a kézmosásra

Elengedhetetlen, hozzá tartozik a mindennapjainkhoz. Szánjunk rá időt és győződjünk meg arról, hogy nem csak a kezünket mossuk meg alaposan, hanem a körmöket és a hozzá közel álló bőr is mentes minden szennyeződéstől. Kézmosás után távolítsuk el a körömlakkot egy acetonmentes körömlakk eltávolító segítségével. Fontos, hogy acetonmentes változatot használjunk, ugyanis ez sokkal kevésbé szárítja a bőrt.

#1) Szánj időt a kézmosásra

#2) Milyen gyakran vágod a körmöd?

Fodrászhoz is gyakran jársz, nemde? A körömvágás legalább ugyanilyen fontos – javasolt legalább kéthetente levágni.

#2) Milyen gyakran vágod a körmöd?

#3) A túl hosszú köröm nem egészséges

Rengeteg nő szereti a hosszú körmöket – azonban, ha hajlamos vagy körömproblémákra, nem javasolt túl hosszú körmöket viselni. A rövidebb, lekerekített stílusú körmöd nem csak tisztán tartani egyszerűbb, de a hétköznapjaidat is egyszerűbbé teszi.

#3) A túl hosszú köröm nem egészséges

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin