feb
19
1. oldal

NYERJ kontúrozó palettát és unikornis sminkecset szettet!

tippeknoknek.hu

Észrevetted már, hogy mennyi ecset közül válogathatunk, ha sminkelésről van szó? De melyik sminkecset mire is való pontosan? Cikkünkben most összegyűjtöttük jó pár sminkecsetet – és azt is leírtuk, hogy melyik mire való.

 

Vannak olyan ecsetek, amelyet több mindenre is lehet használni – és olyan ecsetek is vannak, amelyből többféle méret és forma létezik, de csak egy konkrét dologra használjuk. Ilyen például a szemhéjpúder ecset. 

 

Szeretnéd megnyerni a képen látható kontúrozó palettát és sminkecset készletet? A játékért kattints ide: Tippek Nőknek – Női életmód magazin Facebook oldal

sminkecset

 

18 sminkecset – melyik mire való?

1. Ferdén vágott ecset

sminkecset

Lionesse

A ferdén vágott kontúr ecsettel szépen ki lehet emelni az arccsontot, ezért pirosító vagy bronzosító eloszlatásához használjuk.

 

2. Púder ecset

sminkecset

Lionesse

A púder ecsetet elsősorban a púder felvitelére használjuk, de jó választás a pirosító vagy bronzosító eloszlatásához is.

 

3. Finomító ecset

sminkecset

Lionesse

Ezt a széles, lapos ecsetet használjuk utolsó simításként: lesöpri a fölösleges púdert az arcról, így bársonyos marad a bőr. Használható még pirosító vagy bronzosító felvitelére is. Használhatjuk szemhéjpúder lesöprésére is.

 

4. Alapozó ecset

sminkecset

Lionesse

Az alapozó ecset kifejezetten folyékony és krémes állagú alapozó felvitelére szolgál.

 

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra

Neked ajánljuk: