Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
feb
21
1. oldal

Ismét divatba jönnek a kontyok – de kicsit sem a hagyományos módon!

megtekintve:

26696 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A konty hallatán sokan a mereven hátrafésült és nagy gubóba elkészített frizurára asszociálnak – azonban ez ma már korántsem így néz ki. Míg a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején minden ballagáson és elegáns eseményen kötelező volt a konty, úgy napjainkban már nem csak ez a frizura tartozik az elegáns hajviseletek közé.

 

A mai kontyok már sokkal lazábbak és kreatívabbak, mint a régebbi fazonok (szerencsére). Kontyot ma már nem csak alkalmi frizuraként készítünk, hanem hétköznapi viseletként is. Szerencsére a régi fazonhoz már nem sok köze van a 2017-es kontyoknak. Most ebből készítettünk egy összeállítást:

 

Divatos kontyok – a 2017-es trendek szerint:

#1 Fejtetőre készített, félig leengedett konty

A fejtetőre készített kontyok ideje már korábban elkezdődött – ám akkor még csak a hagyományos, felül hátrafogott hajcsomóból készítették. Idén viszont a tökélyre fejlesztették ezt a frizurát: ugyanis sokkal különlegesebb a konty, ha feldobod egy kis fonással. Nem lóg a szemedbe, ráadásul jól is mutat.

divatos kontyok

Pinterest

divatos kontyok

Pinterest

 

#2 Fejtetőre készített, dupla konty

Nem csak egy kontyot készíthetsz a fejed tetejére, hanem kettőt is! Ez egy leheletnyit ugyan kislányossá teszi a kinézeted, mégis érdemes kipróbálni, hiszen a legtöbb arcformához remekül passzol. Itt is variálhatod különböző fonásokkal.

divatos kontyok

Pinterest

divatos kontyok

Pinterest

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin