Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Már
13
1. oldal

Ragyogó sminktipp: így készítheted el a tökéletes csillámporos szemhéjat!

megtekintve:

6063 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

A csillámporos szemhéj nem hétköznapi viselet, az tuti! Buliba viszont a lehető legtökéletesebb választás: tündöklő és ragyogó lesz tőle a tekinteted, ráadásul egy egyszerű, fekete kis ruhát is képes feldobni. Nagyon mutatós és csinos viselet, ám nem egyszerű elkészíteni, sőt!

 

Cikkünkben most 8 lépésben mutatjuk be, hogyan készítheted el a tökéletes, csillámos szemhéjat úgy, hogy ne legyen glitteres az egész fürdőszoba, a szemhéjadra viszont ráragadjon! 😉

csillámporos szemhéj

Google

 

Csillámporos szemhéj 5 lépésben – így készítsd el:

#1 Első és legfontosabb lépés (az alapos arctisztítás és hidratálás után) az alapozás. Ha gyakran sminkelsz, ez már minden bizonnyal gyorsan és egyszerűen fog menni. Ha felvitted az alapozót, akkor vattát vagy zsebkendőt kell majd tenni az arcodra, a lepotyogó csillámpor miatt (így van, akik azt ajánlják, hogy csak az utolsó lépés legyen az alapozás, ez teljes mértékben egyénfüggő).

#2 Az alapozás után jöhet a szemhéj: egy alap kontrasztot adhatsz a szemednek a csillámporhoz illő színben a kedvenc palettádról. Ha ez meg van, akkor mielőtt kinyitod a csillámport, válassz egy technikát, aminek segítségével majd megtapad a szemhéjadon a csillámpor:

  1. Az alapozó után kenj a szemhéjadra színtelen csillámzselét és erre tedd kis applikátorral a csillámport.
  2. Drogériában beszerezhető szemfesték alap is, amire szintén jól fog ragadni a csillámpor.

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin