Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
Már
20
1. oldal

Cuki, puha, bolyhos-szőrös körömtrend az új őrület

megtekintve:

2376 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Mi az? Cuki, puha, bolyhos és szőrös? Ha tippelni kelleve, valószínűleg nem a legújabb körömtrendet mondanád először. Külföldön már nagyon terjed ez az őrület – itthon viszont még csak pár blogger próbálta ki ezt a technikát. A bolyhos köröm bár elsőre furcsán hangzik, akik szeretik a különlegességeket, érdemes kipróbálniuk.

 

Itthon például az Essence márkának van egy “velours powder” elnevezésű tégelye, amivel elkészíthető a bolyhos köröm. Fedőlakkot nem kell rátenni, hiszen itt tényleg az a lényeg, hogy puha legyen a köröm. Az alapréteg viszont kötelező, ugyanis a kis pelyhek így tapadnak rá a körömre. Célszerű a “bolyhos por” színével megyező lakkot választani, így nem lesz olyan észrevehető a kopás.

Egyes tapasztalatok szerint nem bírja sokág – de van olyan is, akinek 5 napig fent maradtak a bolyhok. Nyilván ez függ a körömlakk és a szőrös por márkájától is, illetve attól, hogy ki-milyen tevékenységet végez naponta (aki például rendszeresen mosogat, annak nem lesz olyan tartós). 

 

Cikkünkben 10 puha, bolyhos-szőrös köröm mintát hoztunk inspirációként:

#1

bolyhos köröm

Pinterest

 
A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 

Neked ajánljuk:

Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin