Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 
jan
16
1. oldal

Kívül-belül átalakult ez a nő, miután otthagyta a férjét, aki megcsalta és kövérnek nevezte

megtekintve:

5315 alkalommal
tippeknoknek.hu
 

Betsy Ayala (34) a texasi Houstonban él – a nő körülbelül 120 kilót nyomott 2013-ben, amikor megszületett kislánya, Isabella. A szülés után 6 hónappal Betsy megtudtad, hogy férje megcsalja – ráadásul dagadt tehénnek nevezik őt szeretőjével. Ekkor kezdődött el Betsy átalakulása – 45 kilót fogyott és teljesen átalakult kívül-belül.

Betsy egész életében súlyproblémákkal küzdött, már 13 éves korában diétába fogott.

„Egész életemben súlyproblémákkal küszködtem” – mesélte. „Mindig én voltam a duci kislány, aki sosem akart sportolni vagy bármilyen mozgást igénylő dologban részt venni, mert túlsúlyos voltam. Cikiztek az iskolában és kiközösítettek. Az evés volt számomra a gyógymód. Szorongtam, és ahelyett, hogy ennek az okát kezeltem volna, inkább teleettem magam és így az lett a szorongásom oka. Ezért még többet ettem és belekerültem ebbe az ördögi körbe.”

Betsy Ayala

Az egyetemen 95 kilót nyomott, a terhessége végére pedig 120 kilót mutatott a mérleg. Bár ő mindig is elégedetlen volt magával szemben, a férje mindig azt mondta neki, hogy úgy jó, ahogy van.

Betsy Ayala

A lánya születése után Betsy depressziós lett, nem volt kedve semmihez, aludni sem tudott. Ezért elhatározta, hogy változtat a dolgokon. Így mindössze 4 hónap alatt súlycsökkentő italok segítségével 27 kilót sikerült fogynia.

„Több energiám volt és elkezdtem fogyni, pedig nem ez volt akkor a célom, és egyre jobban lettem.”

Karácsony után 2 nappal azonban egy újabb törés következett az életében: megtudta, hogy a férje megcsalja őt. 17 éves kora óta voltak együtt, 14 éve házasságban.
Betsy először nagyon kiborult a férje és szeretője Facebook üzeneteit olvasva. „Tehénnek” és „dagadtnak” nevezték őt.

„Mindig azt mondta nekem, hogy jól nézek ki és mindig gyorskajákkal akart etetni, ezért is fájt annyira, mikor elolvastam az üzeneteket, olyan érzésem volt, mintha azt akarta volna, hogy ilyen maradjak.”

A történet a következő oldalon folytatódik!

A cikk folytatódik! Lapozz a következő oldalra
 
 

Neked ajánljuk:

Címkék:
Receptek, takarítási tippek, frizura ötletek, sminktanácsok - minden, ami egy nőt érdekelhet!
Tippek -> Nőknek - Női életmód magazin